Qigong, Tai Chi, Ip Man Wing Chun og Kung Fu i Oslo

Dayan Qigong Norge har som formål å promotere autentisk tradisjonell kinesisk Qigong og kampkunst. Studer med sertifiserte instruktører fra Tse Qigong Centre med flere års erfaring innen undervisning. Vi har ukentlige klasser i Oslo og vi underviser i Wild Goose (Dayan) Qigong (Chi Kung), Ip Man Wing Chun Kung Fu, Shaolin Kung Fu og Chen Taijiquan (Tai Chi). Nybegynnere er velkommen.

Dayan Qigong

QigongBoxNew2Over 1800 år gammelt qigong system. Skånsomme bevegelser
og meditasjon. Helse, vitalitet,
og økt avspenning. Les mer…

a

Wing Chun

BoxWingChun3Praktisk selvforsvar, enkel
og direkte. Bruk teknikk fremfor styrke. Passer alle. Les mer…

a

Chen Tai Chi

BoxChenTaijiDen originale Tai Chi. Klassisk kinesisk kampkunst berømt for sin helsebringende effekt. Les mer…

a

Kung Fu

Chun Yuen QuanKampkunst opprinnelig fra Shaolin. Øvelser med og uten våpen. Fitness, fleksibilitet, styrke, holdning, bedre sirkulasjon. Les mer…

Master Tse Chen TaijiquanDayan Qigong Norge er underlagt Tse Qigong Centre og er nære studenter av Stormester Michael Tse – en av verdens fremste mestere innen Qigong, kinesisk kampkunst og kultur. Stormester Tse har studert med de fremste lærerne i Kina og Hong Kong. Han har studert Kunlun Dayan Qigong med Stormester Yang Meijun som var 27. generasjons arvtaker av Kunlun Dayan Qigong systemet. Stormester Yang Meijun var kjent over hele Kina og ble annerkjent av den kinesiske regjeringen som en av Kina’s nasjonalskatter og Dayan Qigong ble ansett av kinesiske myndigheter som en av topp 10 Qigongsystemer. Selv om stormester Yang Meijun underviste tusener av mennesker ble kun fem av hennes nære studenter godkjent for å undervise utenfor Kina. En av disse er Stormester Michael Tse som har brakt denne unike kunstformen til Vesten. Mer informasjon om ukentlige Qigong klasser i Oslo.

Ip Man Wing Chun Kung Fu MesterStormester Tse har studert tradisjonell Ip Man Wing Chun Kung Fu med Stormester Ip Chun, eldste sønn av den legendariske Kung Fu mesteren Ip Man. Hans mest kjente student er legendariske Bruce Lee. I de siste årene har det blitt laget en rekke filmer om Ip Man og hans liv. Da Ip Man gikk bort tok hans eldste sønn Ip Chun over og reiste rundt i verden for å undervise. Michael Tse er en av Ip Chun’s nære studenter som underviser i Vesten. Mer informasjon om ukentlige klasser i Wing Chun i Oslo.

Stormester Tse har studert Chen Taijiquan (Tai Chi) hos Stormester Chen Xiao Wang og er en av Chen Xiao Wang’s nære elever. Stormester Chen Xiao Wang er den mest anerkjente utøver av taijiquan i dag. Mer informasjon om ukentlige klasser i Chen Taijiquan (Tai Chi) i Oslo.

Wu Chun Yuen - Shaolin Kung Fu MesterStormester Tse har studert nordlig Shaolin Kung Fu med Stormester Wu Chun Yuen, en unik kampkunst som har blitt videreført og bevart gjennom operaen i Beijing. Da Stormester Wu Chun Yuen gikk bort oppkalte Tse kampkunsten for Chun Yuen Quan til ære for sin læremester. Mer informasjon om ukentlige klasser i Shaolin Kung Fu i Oslo.