Oppstart av undervisning i Oslo

Qigong, Wing Chun, Kung Fu og Tai Chi i Oslo

Qigong, Wing Chun, Kung Fu og Tai Chi i OsloOppstart av nye klasser i Oslo

Høsten 2015 starter vi opp med undervisning av autentisk tradisjonell kinesisk Qigong og kampkunst i Oslo. Oppstart tirsdag 25. august. Gratis demoklasse på oppstartsdagen. Erfarne instruktører sertifisert av Tse Qigong Centre.

Kunlun Dayan Qigong er et unikt Qigongsystem som er over 1800 år gammelt. Skånsomme bevegelser og meditasjon for god helse, økt energinivå, stressreduksjon og avspenning. Dayan Qigong ble ansett av kinesiske myndigheter som en av topp 10 Qigongsystemer. Et komplett system dypt forankret i Tradisjonell Kinesisk Medisin.

Wing Chun kung fu er en av de mest effektive og populære kampkunstene som finnes i dag. Kampkunsten er enkel og direkte og lærer deg å bruke teknikk fremfor styrke. Ideelt til selvforsvar for kvinner da man lærer å forsvare seg mot noen som er større og sterkere enn deg selv. Wing Chun er lett å lære og ikke kun beregnet på de som er ung og sterk. I motsetning til mange andre kampkunster kan Wing Chun trenes hele livet. En enkel og direkte kampkunst som passer for alle! Kampkunsten ble oppfunnet av en kvinne og dens popularitet skyldes den legendariske kung fu mesteren Ip Man som brakte kampkunsten fra Kina til Hong Kong. Han underviste en rekke studenter som tok Wing Chun videre ut i verden og hans mest kjente student er legendariske Bruce Lee. I de siste årene har det blitt laget en rekke filmer om Ip Man og hans liv. Da Ip Man gikk bort tok hans eldste sønn Ip Chun over og reiste rundt i verden for å undervise. En unik mulighet til å studere autentisk Ip Man Wing Chun Kung Fu.

Shaolin Kung Fu er en tradisjonell kampkunst med opprinnelse fra det nordlige Shaolintemplet i Henan provinsen i Kina, men har blitt videreført og bevart gjennom operaen i Beijing. Kampkunsten styrker spesielt hjerte og lunger, øker blodsirkulasjonen slik at man blir god og varm. Man blir sterkere, mer fleksibel og føler seg yngre i både kropp og sinn. Kampkunsten er egnet for folk i alle aldre og kan tilpasses alle nivåer.

Chen Taijiquan eller Tai Chi som det populært kalles. I vesten er Tajijiquan mest kjent for sin helsebringende effekt men det er også en fullverdig kampkunst med effektive selvforsvarsteknikker. Chen Taijiquan regnes for den originale Taijiquan da andre berømte Taiijiquan stilarter som Yang, Sun, Wu og Woo har sin opprinnelse fra Chen Taijiquan. Ved jevnlig trening av Chen Taijiquan vil du føle at dine muskler og ledd blir sterkere og smidigere. Du vil være mer i balanse og ha et økt energinivå.

Vi holder til i Terpsi Dansestudio, Borggata 7, 0608 Oslo – Studio 1

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *